autokaupan palvelut hf-autotalo

Autokaupan palvelut

Vaihtoautot

HF-Autotalon tuottamissa palveluissa korkea laatu on etusijalla. Meiltä löydät huolella valitut, tarkastut ja huolletut vaihtoautot.

Toimintaamme ohjaa vankka ammattitaito ja osaamme valita kiistatta markkinoiden parhaat vaihtoautot. Tervetuloa HF-Autotaloon hyville autokaupoille!

Rahoitus

Teemme auton oston sinulle helpoksi. Meiltä saat suurimpien rahoitus- ja leasingyhtiöiden rahoituspalvelut.

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat LähiTapiola Rahoitus Oy ja Svea Ekonomi. Käsiraha on 0-30 % ja maksuaika 1-72 kk, riippuen ajoneuvon iästä ja hakijan tiedoista. Käsirahana käy käteinen tai vaihtoajoneuvosi. Tarvittaessa lunastamme myös velan osana palveluamme.

 

Tarjoamme myös räätälöityjä leasing- ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yrittäjille.

Vakuutus

Vakuutus Olemme ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntija vakuutus- ja rekisteröintiasioissa.

 

HF-Autotalo on rekisteröity vakuutusasiamies ja tarjoamme kauttamme tunnetuimpien Suomalaisten vakuutusyhtiöiden ajoneuvovakuutukset ja rekisteröinnit. Teemme palveluprosessin teille vaivattomaksi ja hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi.

Auton toimitus kotiin

Palvelumme on yksilöllistä ja asiantuntevaa. HF-Autotalon henkilökunta haluaa helpottaa arkeasi ja tehdä auton hankinnasta mahdollisimman vaivatonta.

 

Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi tai yrityksesi toimipaikkaan. Samassa yhteydessä voimme allekirjoittaa sopimuksen sekä sovitut vakuutukset vaivattomasti ja joustavasti.

 

Toimitamme auton sovittuna ajankohtana ja palvelemme tarvittaessa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Ole yhteydessä niin räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus!

Auto ulkomailta

HF-Autotalo on myös autoalan tuontiyritys. Maahantuomme ajoneuvoja myös räätälöidysti, asiakkaan omien toiveiden mukaan.

 

Meillä on alalta yli 20 vuoden kokemus. Kerro meille, minkälaisen auton haluat, niin etsimme sinulle juuri sellaisen ja annamme siitä tarjouksen. Toimitamme autot avaimet käteen – periaatteella. Euroopan kattava osto- ja tarkastusorganisaatiomme varmistaa, että tuotavat ajoneuvot ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä, korkealaatuisia ja vastaavat asiakkaan odotuksia. Etumme on myös nopea toimitus, laajan kontaktiverkostomme turvin toiveiden mukaisen auton toimitus onnistuu jopa viikossa – avaimet käteen periaatteella.

 

Saavutamme Premium-luokan autoissa 5-20 % säästön Suomessa vastaavasti varusteltuun verrattuna ja välirahakin jää lähes aina tuhansia euroja pienemmäksi. Tilausautoihin on saatavissa takuu ja rahoitus. Voimme myös ottaa nykyisen ajoneuvosi vaihdossa. Ota yhteyttä kun auton hankinta on aidosti ajankohtainen.

Ostamme autosi

Haluatko myydä autosi? Ostamme hyväkuntoisia autoja ja helpotamme arkeasi. Prosessi on vaivaton sinulle. Maksamme kauppasumman tilillesi ja hoidamme mahdollisen loppuvelan rahoitusyhtiölle.

 

Jos olet myymässä autosi niin ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous. Täytä oheinen lomake tarkoilla tiedoilla. Olemme sinuun yhteydessä 24h tunnin kuluessa saatuamme tiedot..

 

Kun tapaamme kaupan merkeissä, ota mukaan auton luovutukseen:

 

• Toiset renkaat sekä vanteet
• Toiset avaimet ja Webaston tms. kaukosäädin
• Vetokoukun avaimet
• Moottorilämmittimen johto
• Huoltokirja ja ohjekirja
• Rekisteriotteen ilmoitusosa
• Multimedialaitteistojen kaukosäätimet ja kuulokkeet

Kiinnostuitko palveluistamme?

Palvelemme myös ruotsiksi • Vi betjänar också på svenska!