Valikko

HF-Autotalo

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme paras ja ammattitaitoisin kumppani omalla alallamme.

Teemme paljon työtä löytääksemme asiakkaillemme parhaat hinta-laatusuhteen autot. Luotettavuus, laatu, joustavuus ja asiakkaan arjen helpottaminen ohjaavat toimintaamme. Olemme ketterä ja joustava toimija joka pystyy palvelemaan erilaisia kohderyhmiä markkinoiden parhailla ajoneuvoilla.

HF-Autotalo Oy on täydenpalvelun autoliike Porvoossa. Meiltä saat edulliset rahoitus- ja vakuutusvaihtoehdot, jopa 0 % käsirahalla.

HF-Autotalosta saat myös huoltopalveluja. Voit tuoda autosi aina huoltoon Fixukselle joka on luotettava ja edullinen autokorjaamo. Huoltopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaille kattavan varuste ja varaosa valikoiman. – oli sen merkki mikä tahansa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta paikallista palvelua.

Tervetuloa hyville autokaupoille!

Toimintaamme ohjaa vankka ammattitaito. Osaamme valita kiistatta markkinoiden parhaat vaihtoautot..

Yrityksen perustajalla Hassella on 20 vuoden monipuolinen kokemus autoalalta, joka kattaa mm. sähköautojen suunnittelun ja valmistuksen, ajoneuvojen maahantuonnin, markkinoinnin sekä jälleenmyyjäverkoston rakentamisen. Hasse tuottaa asiakkaille merkittävää taloudellista säästöä täyttämällä asiakkaitteni haaveet ja toiveet.

Myynnistä vastaava Sebastian on asiakaspalvelun ja myynnin ehdoton ykkönen. Hänellä on kyky löytää ratkaisut haastavimpiinkin tilanteisiin. Luottamus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat ehdottomasti yksi toiminnan kulmakivistä.

Tuomme toimeksiannosta mm. maahan paremmin varusteltuja Premium autoja.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaiden autojen lisäksi henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa.

HF-Autotalon tuottamissa palveluissa korkea laatu on etusijalla. Vaihtoautot ovat vaihtoautojen parhaimmistoa: huolella valittuja, tarkastettuja ja huollettuja.

HF-Autotalon yhteydessä toimivan Fixuksen huollossa sinua palvelevat koulutuksen saaneet mekaanikot. Meille on tärkeää että autosi huoltoasiat hoituvat myös mutkattomasti.

Me HF-Autotalossa haluamme luoda lisäarvoa asiakkaille. Päivittäistä työskentelyämme ohjaa asiakaskokemus.

HF-Autotalon asiakaskokemusta voi verrata rokkibiisiin: tärkeintä ja mieleenpainuvinta ovat aloitus ja lopetus. Välissä voi olla bassosooloja tai muita hapuilevia yksilösuorituksia, mutta ne peittyvät kokonaisuuteen. Lupaamme että täytämme vaativammankin asiakkaan toiveet.